Sypké organické hnojivo Rokohumín 50g na kôstkoviny

Tuhé organické hnojivo od slovenského výrobcu pre kôstkové ovocie. Obsah balenia 50 g.
Tuhé organické hnojivo od slovenského výrobcu pre kôstkové ovocie. Obsah balenia 50 g.Viac informácií
Obrázok
1,00 €0,83 € bez DPH
skladom viac ako 10 ks
utorok 29. októbraPrepravnou spoločnosťou:zajtraOsobne v Bratislave
Kód404400VýrobcaROKOSAN s.r.o.Záruka24 mesiacov
Zobraziť viac
Cena po registrácii :0,97 € s DPH

Sypké organické hnojivo Rokohumin od slovenského výrobcu, určené na kôstkové ovocie ako nektárinky, slivky, broskyne, čerešne, marhule, višne.

Charakteristika sypkého organického hnojiva na kôstkoviny

Hnojivo je organické a má sypkú konzistenciu. Vyrába sa z prírodných surovín (50% prírodný humát - ktorý je zdrojom humínových kyselín a 50% rohovina - ktorá je zdrojom dusíka v prírodnej forme). Rohovina zabezpečuje pozvoľné uvoľňovanie dusíka v období vegetácie. Výhodou je, že rastlinky nie je možné rohovinou prehnojiť.

Humínové kyseliny prírodnou cestou stimulujú úrodnosť pôdy, napomáhajú rozvoju koreňového systému, zlepšujú štruktúru pôdy, zvyšujú obsah chlorofylu a zároveň v pôde stimulujú rozvoj žiaducich mikroorganizmov. Bránia kumulácii ťažkých kovov v rastline.

Návod na použitie hnojiva

Pre podporu zakoreňovania a dodanie zásobných živín rastline pri výsadbe: Do vykopanej jamy nasypte obsah vrecka, ktorý zmiešate so zeminou, vložte stromček a zasypte zvyšným množstvom zeminy. Po osadení stromček/krík výdatne zalejte. Pokiaľ sadíte stromček, odporúčame k nemu osadiť oporný kolík.

Odporúčanie: Odporúča sa kombinácia s Rokohumín - Univerzál v kvapalnej forme. Táto kombinácia má veľmi priaznivé účinky na rastliny.

Zloženie organického hnojiva Rokohumín na kôstkoviny

Zloženie: Obsah humínových kyselín v sušine je min. 49%, obsah celkového dusíka v sušine je min. 7%.

Balenie obsahuje 50 g hnojiva.

 

Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevkuOpýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevkuPridať reakciu
PopisObrázkyDiskusia